PREDSJEDNIK LASIĆ ODRŽAO SASTANAK S THOMASOM MESOM

PREDSJEDNIK LASIĆ ODRŽAO SASTANAK S THOMASOM MESOM

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Denis Lasić održao je sastanak s Thomasom Mesom, ravnateljem Odnosa s javnošću Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, s ciljem nastavka suradnje na realiziranju projekta programa Američki kutak u Mostaru.

Predsjednik Lasić  poželio je Mesi ugodan boravak u našoj županiji, a potom je ukratko predstavio rad Vlade od imenovanja do danas, te probleme s kojim se ona susreće, kao i potencijale koje ova Županija posjeduje. Istaknuo je i to kako HNŽ ima obilje prirodnih resursa i mogućnosti koje mogu biti predmet zanimanja stranih investitora.

„Američki kutak je trpio neuspostavu vlasti unutar HNŽ-a, ali ova Vlada će učiniti sve da održi suradnju s Veleposlanstvom SAD-a“, kazao je predsjednik Lasić i dodao da će potvrda korektne suradnje biti potpisivanje produženja Memoranduma o razumijevanju.

Ravnatelj Mesa zahvalio je predsjedniku Lasiću na srdačnom prijamu, kao i osjećaju za prepoznavanje važnosti djelovanja Veleposlanstva SAD-a unutar HNŽ-a.

„Djelovanje Američkog kutka je dokaz dobre suradnje Veleposlanstva SAD-a, Vlade HNŽ, Grada Mostara, Narodne knjižnice i Gimnazije Mostar, zaključio je Mesa.